Opleiding

Wij zijn partners. We begeleiden je in deze digitale wereld en bieden op maat gemaakte opleidingen aan. Hierna ga je zelf aan de slag met wat je leerde.

We zijn een partner die je sterker maakt en helpt evolueren. Scholingen over online strategie, social media marketing of digitale marketing in het algemeen behoren tot de mogelijkheden. Onze opleidingen zijn er voor iedereen. Zowel marketeers, brand managers, zaakvoerders en mensen binnen of buiten de communicatiesector. Onze gepassioneerde experts komen naar je toe met een praktijkgerichte training.

Dienst Opleiding

Op maat

We werken steeds op maat van jouw behoeften en jouw bedrijf. Onze trainingen of coaching trajecten vragen dan ook eerst een doorlichting. Pas daarna gaan we aan de slag met een training of workshop op maat voor één of meerdere mensen in jouw bedrijf.

Opvolging

We stoppen niet na onze sessies. Opvolging is verzekerd en we blijven steeds bereikbaar voor vragen achteraf. Wij engageren ons om jou een proactieve opvolging te bieden. Zo dagen we jou uit om concreet aan de slag te gaan. Heb je toch nog hulp nodig, dan staan wij voor je klaar.

maan

Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende afspraak. Wij kijken uit naar jouw bericht!


Ons kantoor


Think Tomorrow
 Lierseweg 81
2200 Herentals

 +32 14 84 91 00
 info@thinktomorrow.be

Social media


aarde
Think Tomorrow. Digital Marketing Agency
© 2019 Gemaakt met ♡ in Herentals.