Only for quitters

Omega Pharma is een grote speler in de Belgische farmaceutische sector en had met het nieuwe geneesmiddel NiQuitin®, dat helpt bij het stoppen met roken, natuurlijk ook een productsite nodig.

We maakten al eerder productsites voor Omega Pharma en waren dan ook zeer vereerd dat ze opnieuw bij ons aanklopten om de NiQuitin® website te ontwikkelen. Een merk als NiQuitin® moet de juiste uitstraling hebben en het vertrouwen krijgen van de consument.

Bekijk het resultaat
Wat wij deden
  • Design
  • Development
NiQuitin®

Vertrouwen en informatie

Elk product heeft zeer specifieke kenmerken en biedt ook nét iets andere oplossingen voor de consument. Per product was het ook nodig om deze informatie duidelijk te maken en de bijbehorende bijsluiter te uploaden, zodat gebruikers deze gemakkelijk konden bekijken. Elk product en productgroep heeft een eigen stappenplan per aantal weten dat je aan het stoppen bent.

Het doel van de site is vertrouwen creëren, mensen op de hoogte brengen van het product en veel voorkomende fabels tegenspreken.

trust
dashboard

Controle met een custom adminpaneel

Voor de klant hebben we een zeer gebruiksvriendelijk admin paneel voorzien waar Omega Pharma alle content zelf kan beheren. Zo kunnen ook nieuwe producten toegevoegd worden, want de markt evolueert continu.

Natuurlijk zorgden we ook voor een compleet pakket voor Omega Pharma:

  • Meertaligheid met een minimum aan inspanning via een handig admin panel.
  • meten via Google Analytics en integratie Google Tag Manager.

Vond je deze case interessant?
Dan vind je vast en zeker deze cases ook de moeite!

Think Tomorrow. Digital Marketing Agency
© 2019 Gemaakt met ♡ in Herentals.