Strategie

Samen denken we na over wat jij nodig hebt in je digitale communicatie. We analyseren jouw business om daarna specifiek te adviseren en doelstellingen op te stellen.

Elk nieuw partnership is een traject dat we gezamenlijk afleggen. We starten telkens met een kickoff meeting waarin we jouw missie, visie en noden leren kennen. Hierna wordt bepaald op wie en welke doelstellingen we ons gaan richten. We kiezen resultaatgericht welke kanalen we inzetten om de vooropgestelde doelgroep en doelen te bereiken.

Met de juiste frequentie, tone of voice en advertentiestrategie creëren we een digitale aanpak om jouw online aanwezigheid te optimaliseren. We analyseren voortdurend de behaalde resultaten en sturen bij indien nodig.

Wij zijn erkend adviesbureau door Vlaio. Als ondernemer kan je daardoor financiële steun verkrijgen bij het inschakelen onze diensten. Kies je voor een doordachte, strategische aanpak? Dan kan je bij ons tot 40% van de investering laten subsidiëren.

Dienst Strategie

Intake

Alles start met een goed gesprek. We willen jouw business en je ideeën omtrent de toekomst leren kennen. Waar wil je naartoe en hoe wil je dit aanpakken? Daar helpen wij je verder.

Analyse

Een grondige analyse van de architectuur van je bedrijf, de customer journey en je persona’s vormen de basis om verdere mogelijkheden te onderzoeken. We maken afwegingen in functie van haalbaarheid, prijs en rendement.

Advies

Een degelijk dossier met een duidelijke aanpak, concrete plannen en KPI’s is ons doel. Op die manier willen we jullie een sterk adviesdossier bieden met verschillende mogelijkheden en de impact ervan.

Implementatie

We stoppen niet na ons advies. We helpen je om mee de implementatie te realiseren en voorzien een analyse omtrent strategische, tactische, technische en functionele benodigdheden op basis van ons advies en jouw doelstellingen.

maan

Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende afspraak. Wij kijken uit naar jouw bericht!


Ons kantoor


Think Tomorrow
 Lierseweg 81
2200 Herentals

 +32 14 84 91 00
 info@thinktomorrow.be

Social media


aarde
Think Tomorrow. Digital Marketing Agency
© 2019 Gemaakt met ♡ in Herentals.