Beste,

De wereld wordt steeds socialer. Op Facebook hebben velen al snel over de 100 “vrienden” en ook via Twitter en LinkedIn bouwen we een groot netwerk op.

Wij zijn online erg sociaal, maar wanneer we offline elkaar ontmoeten leggen we minder snel contact. Iedereen kent reeds de voordelen van social media en dat dit het medium bij uitstek is om nieuwe mensen te ontmoeten. Via Facebook weten we wie verjaart, trouwt, een nieuwe job heeft, terug vrijgezel is geworden etc.

Daarom willen wij als communicatiebureau dialoog aangaan met Vlaanderen, maar verder dan via het beeldscherm. Wij plannen morgen (donderdag 7 april) een guerilla-actie langs de E313. Tijdens de ochtendspits zullen er langs de autostrade meer dan 2000 ballonnen opgelaten worden allen voorzien van een kaart waarop we vragen:

“Hoe was jouw dag?”
Laat het ons weten op
facebook.com/ThinkTomorrow
Groetjes,
Kevin        Emma

Zo laten we oude en nieuwe communicatie ontmoeten.
Laat u ons alvast ook weten hoe uw dag was?

Think Tomorrow is een communicatiebureau dat zich focust op nieuwe communicatiekanalen als social media, smartphones (mobiele applicaties) en interactieve websites.

Onze specialisatie is conversation management. Wij gaan voor bedrijven dialoog aan met hun klanten en monitoren wat er over bedrijven/merken gezegd wordt. Wij maken van communicatie weer tweerichtingsverkeer waarbij we de ontvanger centraal plaatsen en consumenten weten dat er naar hun geluisterd wordt.

Met vriendelijke groeten,

Emma Liekens
Think Tomorrow bvba
Interactive Marketing & Conversation Management
+32 14 84 91 00
+32 496 36 09 55