Een toffe werkplek, leuke collega’s en veel design werk. Ik moest en zou de perfecte stageplaats vinden om mijn grafische vaardigheden uit te breiden en te proeven van het werkleven. Think Tomorrow was het bedrijf waarbij ik de uitdaging aan ging! Hoe dat verlopen is, lees je hier.

The start of something new...


Ik voelde me meteen goed in de groep. Ik had zin om bij te leren en wilde erin vliegen. Om gericht aan de slag te gaan, stelde ik mezelf doelstellingen op. Ik zou aan het einde van mijn stage:

  • Zelfzekerder zijn.

  • Een krak zijn in Photoshop, Illustrator en InDesign.

  • Mijn ambities voor de toekomst ontdekken.


En ja hoor, ik heb grote stappen gezet. Door nauw samen te werken met alle teamleden, designs te bedenken voor klanten als Croky, McCain en Ovyta en leuke opdrachten uit te werken, heb ik niet alleen het bedrijf goed leren kennen, maar ook mezelf.

Ik heb bijvoorbeeld veel bijgeleerd over speciale effecten in Photoshop. Door dit altijd opnieuw toe te passen in mijn designs, voelde ik mezelf groeien. Vrije designs, waarvoor je geen instructies krijgt en dus gewoon mag doen wat je wilt, waren mijn favoriete taakjes! Frisia, Ovyta, Croky, Minimax, Bicky … Stuk voor stuk klanten waar ik de zotste dingen mee deed.

Als ze me dan vertellen dat er ook een aantal ontwerpen effectief op sociale media worden gepost, is het helemaal een droom die uitkomt. Iedereen mag het weten: hell yeah, I am proud!

50035350_3006497236042847_2617763422722386930_n

Alright. Okay. What now?


Negen weken lang heb ik mezelf mogen zien als grafisch designer bij TT. Maar aan alles komt een einde. Wat is het voorbij gevlogen!

Ik kijk positief terug op alles wat ik hier heb geleerd. Met een gelukkig gevoel verlaat ik TT en ben ik klaar voor de echte wereld! Een klein bedankje kan er dan wel af.

Stage bij TT? Een uitdaging, maar meer dan oké!