Think Tomorrow trapt de laatste maand van 2014 af met een beursdeelname … én wat voor eentje! Op 1 en 2 december kon je een delegatie van Think Tomorrow terugvinden in de Kortrijkse expohallen. Tijdens deze tweedaagse sloeg Kortrijk Xpo de handen in elkaar en lanceerde samen met UNIZO de vakbeurs E - COMMERCE Xpo. De place to be voor beginnende en gevorderde webshops, het walhalla op het vlak van online marketing, social media, logistics, webshop development en payment systems.

Dat E - commerce in beweging is weten we bij Think Tomorrow maar al te goed. Vandaag de dag worden ondernemers meer dan ooit geconfronteerd met de nieuwe consument en een veranderd koopgedrag. Consumenten anno 2014 willen 7/7 en 24/24 producten en diensten kunnen vergelijken, selecteren en in hun winkelmandje leggen. Wanneer we naar ons portfolio kijken constateren we dat deze tendens ook bij onze verschillende klanten leeft.

Think Tomorrow was één van de honderd exposanten die hun kennis tijdens de allereerste E - commerce Xpo beurs deelde. Gedurende twee dagen hebben we ondernemers en winkeliers te woord gestaan en getracht zo’n concreet mogelijk antwoord te formuleren op hun e - business gerelateerde vragen. De allereerste editie van E - commerce Xpo was dan ook een succes, een knappe organisatie, boeiend  seminaries, 3000 voorinschrijvingen en een heleboel interessante standhouders.

E - Commerce Expo Kortrijk

Eerste Hulp Online

Naar aanleiding van Think Tomorrow’s deelname aan E - Commerce Xpo lanceerde we de campagne „Eerste Hulp Online”. Vertrouw je webshop, eerste online stappen of website toe aan Think Tomorrow’s specialisten. Wij trekken je huidige aanwezigheid op het wereldwijde web door de scanner en bekijken wat er beter kan. Na een grondige analyse duiden we aan wat de verbeter - of werkpunten zijn. De diagnose is gesteld waarna we in samenspraak overgaan naar de behandeling. Of het nu gaat om de vindbaarheid van de website/webshop in zoekmachines als Google, social media performance, user experience, copywriting, online adverteren in zoekmachines of om coaching. Heb je over onze diensten? Of wil je je eerste stappen online zetten? Neem rechtstreeks contact op of maak vrijblijvend een afspraak.